szállás tiszafüred

Bemutatkozunk
 
Tiszafüreden, a strandfürdő közvetlen szomszédságában, árnyékot adó fák tövében található a Boró Apartman névre hallgató szálláshely. A kialakításnál, berendezésnél arra törekedtünk, hogy a Vendégek zavartalanul élvezhessék a nyüzsgő, ám mégis csendes Tisza-tavi kisváros nyújtotta lehetőségeket. Bátran ajánljuk étkezésre a város és a környék méltán híres éttermeit, csárdáit, a Tisza-parti vendéglátó egységeket, hogy minél több kulináris élvezettel gazdagodjanak. Tiszafüreden, illetve a Tisza-tó körül számos kikapcsolódási, sportolási lehetőséget talál, amely az egészen kicsiktől a nagyokig, pároknak, családoknak, nagy baráti társaságoknak kínál élményt. Arra törekszünk, hogy Vendégeink minél elégedettebben távozzanak az itt töltött napokat követően, majd visszatérjenek hozzánk, erre a gyönyörű vidékre.


apartman tiszafüred tisza-tó szállás szoba Apartmanjaink
 
Felszerelt stúdió apartmanokkal és egy kicsit extrább felszereltségű deluxe apartmannal állunk a Vendégek rendelkezésére, hogy pihenés közben is teljesértékűen élvezhessék az otthon kényelmét. WIFI kapcsolat és síkképernyős LED TV, minden apartmanban zuhanyzóval ellátott fürdőszoba, és konyhasarok biztosítja a kényelmet. Hőmérsékletük egyenként szabályozható, így télen-nyáron megfelelő klímát biztosítunk a nyugodt, kényelmes pihenéshez. Minden Vendéget bekészített ágyneművel, ágyneműhuzattal és törölközővel várunk. Igény esetén gyermekágy és etetőszék kérhető térítésmentesen. Vendégeink egy hálóteres stúdió apartmanjaink közül választhatnak, valamint lehetőség  van deluxe elnevezésű, egy szobával, nappali-konyhával, erkéllyel rendelkező apartmanunk foglalására.

 
Kellemes környezetbenkerékpár tisza-tó
 
Zárt udvarunkon lévő filagóriánk ideális helyszínt biztosít egy délutáni hűsöléshez a szökőkút mellett, a fák árnyékában. Udvarunkon grill, főzősarok, babzsákok, kerti ülőalkalmatosságok garantálják a kényelmet. Különböző szabadtéri játékokkal kedveskedünk kisebb-nagyobb Vendégeinknek. Darts, ping-pong asztal, tollas, társas-és kártyajátékok használatát biztosítjuk. Szállásunkon kerékpárok kölcsönözhetők. Kamerával megfigyelt udvarunkon saját bringáját is nyugodtan tárolhatja. Az apartmanok és az udvar kialakítása során arra törekedtünk, hogy minden igényt kiszolgáljanak. Igyekszünk folyamatosan fejleszteni, új eszközöket beszerezni, hogy Vendégeinknek emlékezetes legyen az itt töltött idő.